Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-29@23:04:17 GMT

اصرار سازمان ملل برای ورود صلح‌بانان

تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۲۶۲۲۷۹

اصرار سازمان ملل برای ورود صلح‌بانان

نماینده ارشد سازمان ملل در امور سوریه می‌گوید که با حضور نظامیان 3 کشور ضامن اجرای توافق آستانه در «مناطق عاری از تنش» سوریه موافق است ولی سازمان ملل حضور نظامیان کشورهای ثالث را نیز خواستار است.

به گزارش مشرق به نقل از رویترز، نمایندگان تعیین‌شده سازمان ملل برای تعامل با بحران سوریه، روز پنج‌شنبه از مذاکره با بانیان ایجاد «مناطق عاری از تنش» سوریه یعنی ایران، روسیه و ترکیه خبر دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایران، روسیه و ترکیه ۱۴ اردیبهشت توافقی را در آستانه، پایتخت قزاقستان امضا کردند که خواستار کاهش تنش در شهر ادلب و بخش‌هایی از لاذقیه، حمص، حلب و حما و همچنین دمشق، غوطه شرقی، درعا و قنیطره است.

سازمان ملل اصرار دارد که در نظارت بر این توافق نقش داشته باشد حال آنکه «ولید معلم» وزیر خارجه روسیه از جانب دمشق، این خواسته را رد کرده است؛ توافق برای ایجاد مناطق عاری از تنش در مذاکرات طولانی زیر نظر سازمان ملل در سوریه حاصل نشد بلکه در مذاکرات آستانه مورد توافق قرار گرفت.

با این حال «جان اگلند» هماهنگ‌کننده امداد فوری سازمان ملل و «استفان دی‌میستورا» نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل در امور سوریه اصرار دارند که برای نفی کردن نقش سازمان متبوعشان در این داستان، زود است.

اگلند در این خصوص گفته: «من باید ۳ (کشور) امضاءکننده (توافق حاصل‌شده در) قزاقستان صحبت کردم.» اشاره این کارمند سازمان ملل به ایران، روسیه و ترکیه است که دو کشور اول از جانب حکومت قانونی و آنکارا از جانب مخالفان سوری، اجرای این توافق را تضمین کردند.

جان اگلند ادامه داد: «آنها می‌گویند که ما بنشینیم و توافق کنیم. آنها با نتیجه مذاکرات ما در خصوص اینکه چه کسی بر امنیت نظارت کند، موافقت خواهند کرد.»

اگلند گفت که نظر سازمان ملل بر استفاده از نیروهای نظامی این سه کشور در کنار نیروهای «طرف‌های ثالث» استوار است؛ وی در خصوص ملیت نیروهای این طرف ثالث سخنی نگفت.

این سخنان در یک کنفرانس خبری در ژنو بر زبان اگلند جاری شد؛ جایی که استفان دی‌میستورا هم حضور داشت.

دی‌میستورا همچنان بر ایفای نقش سازمان ملل در این توافق اصرار داشت و گفت که سازمان متبوعش «تجربیات زیادی در خصوص اینگونه عملیات نظارتی» دارد.

منبع: فارس

منبع: مشرق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۶۲۲۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیگی نماینده مجلس : پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود / تا زمانی که شایعات وجود دارد نباید اصرار بر حضورش در نماز جمعه داشت

نماینده تبریز در مجلس گفت: در جامعه این‌گونه بحث می‌شود که چون آقای صدیقی بخشی از قوه قضائیه است در مورد ایشان دست به عصا راه می‌روند، حال موضوع نیت آقای صدیقی باید در یک محکمه قانونی مورد رسیدگی قرار بگیرد و برای مردم توضیح داده شود موضوع چه بوده است.    احمد علیرضابیگی، نماینده تبریز در مجلس شورای اسلامی، درباره اینکه در ماجرای مطرح شده پیرامون یکی از ائمه جمعه چرا نمایندگان مجلس و یا دستگاه قضا ورود پیدا نکردند، گفت: خود آقای صدیقی با عذرخواهی که انجام دادند پذیرفتند خطایی صورت پذیرفته است که البته اگر با نگاه حقوقی به موضوع نگاه کنیم جرمی واقع شده است که عناصر سه گانه تشکیل دهنده جرم باید مورد بررسی قرار گیرد.   این نماینده مجلس در گفتگو با ایلنا ادامه داد: در بررسی یک فعلی که صورت گرفته که الان شائبه مجرمانه بودن آن وجود دارد عنصر قانونی که دخل و تصرف در اموال عمومی است که موجود است، در مورد عنصر مادی که فعل صورت گرفته است یعنی انتقال مال انجام شده است، تنها موضوعی که باید مورد بررسی قرار گیرد عنصر معنوی یا همان نیت است که آیا نیت مجرمانه وجود داشته است یا خیر که این هم توسط مرجع صالحه قضایی باید رسیدگی شود.   وی خاطرنشان کرد: در جامعه این‌گونه بحث می‌شود که چون آقای صدیقی بخشی از قوه قضائیه است در مورد ایشان دست به عصا راه می‌روند، حال موضوع نیت آقای صدیقی باید در یک محکمه قانونی مورد رسیدگی قرار بگیرد و برای مردم توضیح داده شود موضوع چه بوده است.   علیرضابیگی تاکید کرد: تنها هم این نیست موضوعات دیگری که مطرح است موضوع تزلزل اعتماد مردم را نسبت به مسئولین و به طور خاص نهاد نماز جمعه و ستاد امربه معروف و نهی از منکر فراهم کرده است که حتما در دفاع از جایگاه این نهادها باید رسیدگی دقیق صورت گیرد و به مردم پاسخ داده شود و تا زمانی که نسبت به ایشان این شایعات مترتب است نباید اصرار به تثبیت ایشان باشد و نباید اصرار بر این باشد که افراد از جایگاه‌های قانونی که دارند برای اثبات خودشان استفاده کنند.   وی ادامه داد: متاسفانه این حرکت‌ها، رفتارها و اقدامات انجام می‌گیرد و این‌ها به اعتماد مردم به طور خاص به نهاد دین (حال قوه قضائیه یک طرف) لطمات وارد می‌کند. ما به اندازه کافی تزلزل اعتماد را در جامعه داریم که این هم مزید بر علت می‌شود. کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: ۱۲ سوال جدی درباره پرونده کاظم صدیقی ون‌ها و زن‌ها ؛ گشت ارشاد مدیران و صدیقی/ تقصیر آقای رئیسی نیست! نماینده مجلس : موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند

دیگر خبرها

  • تصاویری از لحظه انهدام خودروهای زرهی تروریست‌ها در سوریه | ویدئو
  • افزایش ۴۰ درصدی تعرفه روانشناسی پاسخگو نیست/شرکت های بیمه‌ای به بحث پوشش خدمات روانشناسی ورود کنند
  • پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود | تا شایعات هست نباید اصرار بر حضور در نماز جمعه داشت
  • بر قطع روابط اقتصادی و دانشگاهی با اسرائیل اصرار داریم
  • اصرار بر نابودی حماس فاجعه دیگری مشابه طوفان الاقصی را برای اسرائیل رقم خواهد زد
  • بیگی نماینده مجلس : پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود / تا زمانی که شایعات وجود دارد نباید اصرار بر حضورش در نماز جمعه داشت
  • تعلیق دانشجویان جورج واشنگتن به دلیل اصرار به حضور در اعتراضات
  • ورود سازمان توسعه تجارت به ماجرای تولید نوکیای تقلبی
  • اصرار شنبه‌ای‌ها و مقاومت پنجشنبه‌ای‌ها
  • بازهم درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله | مقاومت محیط‌ بانی در برابر اقدام غیر قانونی میراث فرهنگی | توضیحات فرمانده یگان محافت محیط زیست