Web Analytics Made Easy - Statcounter

صدراعظم آلمان درباره پیشنهاد اخیر ولادیمیر پوتین مبنی بر اعزام نیروهای صلح‌بان سازمان ملل به شرق اوکراین گفت، این صلح‌بان‌ها باید بتوانند به کل مناطق تحت کنترل شورشیان مورد حمایت روسیه دسترسی داشته باشند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه چند روز پیش در گفت‌وگوی تلفنی با آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان با وی درباره پیشنهاد استقرار نیروهای صلح‌بان سازمان ملل در شرق اوکراین بحث کرده و گفت که این نیروها می‌توانند از ناظران هیات سازمان امنیت و همکاری اروپا محافظت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به تقاضاهای فزاینده در آلمان برای برداشته شدن تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه روسیه به دلیل فعالیت‌هایش در اوکراین، مسکو به دنبال پیشنهادهایی برای کاستن از تحریم‌های صادراتی علیه خود است.

مرکل روز جمعه به روزنامه آلمانی "فانکه" گفت: من پیشنهاد اخیر ولادیمیر پوتین برای اعزام نیروهای سازمان ملل به اوکراین به منظور محافظت از ناظران سازمان امنیت و همکاری اروپا را جالب توجه می‌دانم. من چند روز پیش با او صحبت کرده و گفتم که سربازان سازمان ملل باید به همه مناطقی که ناظران سازمان امنیت و همکاری اروپا در آنها مستقر هستند دسترسی داشته باشند که شامل کل منطقه دونتسک و لوهانسک می‌شود.

این ناظران به منظور نظارت بر اجرای توافق صلح حاصل شده در دونتسک در سال ۲۰۱۵ در این مناطق حضور دارند.

این در حالی است که این توافق تا حد زیادی بر حل و فصل درگیری در شرق اوکراین ناموفق بوده است.

برخی سیاستمداران آلمانی گفته‌اند باید تحریم‌ها علیه روسیه در صورت اجرای توافق صلح در اوکراین برداشته شود.

کریستین لیندنر، رهبر حزب "دموکرات‌های آزاد آلمان" که احتمالا بعد از انتخابات ۲۴ سپتامبر شریک ائتلافی احتمالی برای مرکل خواهد بود گفت: آلمان باید حتی اشغالگری شبه جزیره کریمه از جانب روسیه را قبول کند.

مرکل اظهار داشت: این پیشنهادها "جوانه‌های" پیشرفت محسوب می‌شوند اما دلیلی برای کاهش تحریم‌ها علیه این کشور به دست نمی‌دهد.

او پیشنهاد لیندنر را رد کرده و گفت: الحاق شبه جزیره کریمه به روسیه برخلاف قوانین بین‌المللی بود و نمی‌تواند پذیرفته شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۵۶۸۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حملات سنگین روسیه به ۴ نیروگاه حرارتی اوکراین

آفتاب‌‌نیوز :

«جرمان گالوشچنکو» وزیر انرژی اوکراین گفت که روسیه روز شنبه به تاسیسات انرژی اوکراین در سه منطقه این کشور حمله کرد.

به گزارش خبرگزاری «رویترز»، گالوشچنکو گفت که حملات روسیه مناطق «دنیپروپتروفسک» در مرکز اوکراین و مناطق غربی «لویو» و «ایوانو فرانکیفسک» را هدف قرار داده است.

بر اساس این گزارش، روسیه به چهار نیروگاه حرارتی اوکراین حمله کرده است.

شرکت اوکراینی «دی تک» با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: «روسیه بار دیگر به طور گسترده تاسیسات انرژی اوکراین را گلوله باران کرد. تجهیزات این شرکت آسیب جدی دیده است و کارگران انرژی در تلاش هستند تا عواقب حمله را از بین ببرند.»

از ۲۲ مارس به این سو، نیرو‌های روسیه بمباران تاسیسات برق اوکراین را تشدید کرده و تقریبا هر روز به نیروگاه‌های حرارتی، آبی و سایر زیرساخت‌های انرژی حمله می‌کنند.

با وجود آب و هوای معتدل بهاری در هفته‌های اخیر، اوکراین با کسری برق مواجه شده و دولت مجبور شد برق را در چند منطقه قطع کند و به واردات برق روی آورد.

تحلیلگران معتقدند که نیرو‌های روسیه عملیات تهاجمی جاری را حفظ کرده و در برخی مناطق تشدید کرده، احتمالاً از شرایط آب و هوای بهاری و کمبود تجهیزات اوکراین قبل از رسیدن کمک‌های نظامی وعده داده شده غرب بهره‌برداری می‌کنند.

نیرو‌های روسیه همچنین به دنبال تضعیف پدافند هوایی تخریب شده اوکراین در تلاش برای فروپاشی شبکه انرژی و آسیب طولانی مدت به زیرساخت‌ها و ظرفیت صنعتی دفاعی اوکراین هستند.

«دیمیتری پسکوف» سخنگوی کاخ کرملین نیز اعلام کرد که در حال حاضر هیچ مذاکره‌ای بین مسکو و کی‌یف برای پایان «عملیات ویژه نظامی» روسیه در اوکراین وجود ندارد.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • دولت اوکراین به دنبال راه حل های جدید برای مقابله با تهاجم روسیه
  • روسیه: با اعمال تحریم‌های احتمالی اروپا گاز گران‌تر می‌شود
  • حملات سنگین روسیه به ۴ نیروگاه حرارتی اوکراین
  • حملات سنگین روسیه به 4 نیروگاه حرارتی اوکراین
  • روسیه به ۴ نیروگاه حرارتی اوکراین حمله کرد
  • احتمال خروج توتال از پروژه ال‌ان‌جی روسیه
  • تحریم‌های اروپا علیه روسیه به نفع فروشندگان گاز
  • علی‌اف: فعالیت مرکز نظارت مشترک روسیه و ترکیه به پایان رسید
  • مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران
  • مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران + جزئیات