Web Analytics Made Easy - Statcounter

کوزوو گروهی از نظامیان خود را در قالب نیروی حافظ صلح به کویت فرستاد تا عملا نخسین ماموریت بین‌المللی صلح‌بانی را آغاز کند.

 به نقل از یورونیوز، نخستین گروه از صلح‌بانان کوزوویی طی مراسمی ویژه که با حضور شماری از مقامات بلند پایه سیاسی و فرماندهان عالی نظامی این کشور و نیز وابستگان نظامی کشورهای غربی در یکی از پایگاه‌های ارتش در پریشتینا برگزار شد به ماموریت اعزام شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وجوسا عثمانی، که سرپرستی ریاست جمهوری کوزوو را برعهده دارد طی سخنانی در این مراسم گفت: «آنچه امروز آغاز شده بسیار مهم است زیرا ما بیست و دو سال پس از جنگ دیگر فقط نیروی صلح‌بان وارد نمی‌کنیم بلکه چنین نیروهایی را صادر نیز می‌کنیم.»

کوزوو این گروه از صلح‌بانان را به درخواست فرماندهی مرکزی آمریکا و در قالب مامورتی چرخشی به مدت شش ماه عازم کویت کرده است. این نیروها تحت فرماندهی گارد ملی آووا عمل خواهند کرد.

وزارت دفاع کوزوو در بیانیه‌ای اعلام کرده که ماموریت نیروهای صلح‌بان، تحت فرماندهی مرکزی آمریکا در یک منطقه جغرافیایی خاص شمال خاورمیانه، بخشی از جنوب آسیا و شمال شرق آفریقا انجام خواهد شد.

در این گزارش به شمار دقیق نخستین گروه از صلح‌بانان کوزوویی که به ماموریت برون مرزی اعزام می‌شوند و نیز محل دقیق ماموریت آنها در کویت اشاره‌ای نشده است.

آسوشیتدپرس ضمن پوشش خبری مراسم ویژه اعزام صلح‌بانان کوزوویی اعلام کرده که در این مراسم گروهی متشکل از ۳۲ سرباز به صف شده بودند.

کویت و ایالات متحده پیش‌تر یک توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کرده‌اند که به موجب آن حدود ۱۳ هزار و پانصد نظامی آمریکایی برای انجام ماموریت‌هایی در چارجوب همین توافقنامه به کویت اعزام و در آنجا مستقر شده‌اند.

از دو کمپ عریفجان و علی السالم به عنوان پایگاه‌هایی نام برده می‌شود که نیروهای آمریکایی اعزامی به کویت در آن مستقر هستند.

کویت از سال ۲۰۰۴ به این سو به عنوان متحد اصلی غیر عضو ناتو برای ایالات متحده آمریکا محسوب می‌شود.

جین بن کورل، از فرماندهان ارشد گارد ملی آیووا ضمن استقبال از مشارکت صلح‌بانان کوزوویی تاکید کرد که این همکاری به حفظ صلح و امنیت جهانی کمک خواهد کرد.

حدود ۳۴۰۰ نیروی امنیتی فعال در کوزوو دو سال پیش طی یک سازماندهی مجدد به ارتش منظم تغییر ماهیت دادند؛ اگرچه این نیروها برغم برنامه ریزی انجام گرفته هنوز به نیروی مسلح تغییر نام نداده‌اند.

بر اساس برنامه‌ای که از پیش طراحی شده، شمار نظامیان عضو ارتش کوزوو طی ده سال آینده قرار است به حدود ۵ هزار نیروی نظامی و ۳ هزار نیروی ذخیره افزایش یابد.

پیش بینی می‌شود که این نیروها در صورت بحران و نیز در قالب ماموریت‌هایی غیر نظامی برای حفاظت از جان شهروندان به کار گرفته شوند.

جنگ مرگبار سالهای ۱۹۹۸ تا ۱۹۹۹ میان جدایی‌طلبان آلبانیایی و نیروهای صرب با پشتیبانی حملات هوایی ۷۸ روزه ناتو پایان یافت و منجر به خروج نیروهای صرب و استقرار یک نیروی صلح بان در کوزوو شد. کوزوو در سال ۲۰۰۸ استقلال خود را از صربستان اعلام کرد.

استقلال کوزوو از سوی اغلب کشورهای غربی به رسمیت شناخته شد اما بلگراد و متحدانش در مسکو و پکن این استقلال را به رسمیت نشناختند./ ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۷۰۹۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین خلبانان اوکراینی برای آموزش اف-۱۶ وارد فرانسه شدند

۱۰ خلبان اوکراینی که اکثر آنها هرگز پرواز نکرده‌اند، برای گذراندن دوره‌های آموزشی جامع مطابق با استانداردهای نیروی هوایی وارد فرانسه شده‌اند.

به گزارش ایسنا، این آموزش در پایگاهی در جنوب غرب فرانسه برگزار می‌شود و مقامات فرانسوی به دلایل امنیتی اطلاعاتی در مورد مکان خلبانان اوکراینی فاش نکردند.

به نقل از لیبراسیون، بااین‌حال، آنها که بین ۲۱ تا ۲۳ سال سن دارند، باید بعد از کریسمس سکان جنگنده اف-۱۶ آمریکایی را در دست بگیرند.

قبل از عزیمت به فرانسه، خلبانان اوکراینی سه ماه را در بریتانیا گذراندند و زبان انگلیسی را آموختند، زبانی که خلبانان ناتو از آن استفاده می‌کنند.

در مجموع، خلبانان اوکراینی دوره ۸۰ ساعت پرواز و ۵۰ جلسه شبیه‌سازی را خواهند گذراند. این آموزش سریع نصف طول دوره نیروی هوایی فرانسه است، اما کی‌یف چاره‌ای ندارد زیرا نیروی هوایی این کشور از آغاز جنگ تمام‌عیار روسیه آسیب‌دیده است و نیاز به بازسازی فوری دارد.

انتظار می‌رود اف-۱۶های آمریکایی در تابستان امسال وارد اوکراین شود. پس از اتمام دوره آموزشی خود در فرانسه، خلبانان اوکراینی، بعد از یک دوره سازگاری چهار ماهه در رومانی، از این جنگنده‌ها استفاده خواهند کرد.

سه جنگنده دیگر اف-۱۶ از هلند اخیرا به مرکز آموزشی اروپا در نزدیکی شهر فاتستی رومانی وارد شده‌اند. در حال حاضر هشت فروند اف-۱۶ در این پایگاه وجود دارد که ۳۲ فروند دیگر از نروژ وارد این پایگاه می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دولت اوکراین به دنبال راه حل های جدید برای مقابله با تهاجم روسیه
  • ارتش ترکیه نیروی کمکی به شمال سوریه اعزام کرد
  • روسیه: ۹۱۵ نیروی ارتش اوکراین کشته شدند
  • چین اولین کشوری خواهد بود که خاک مریخ را به زمین می‌آورد
  • ما به انگلیس یا هر کشور دیگری درباره دخالت نظامی هشدار می‌دهیم
  • اولین زیردریایی نظامی ساخت چین تحویل پاکستان شد
  • اولین خلبانان اوکراینی برای آموزش اف-۱۶ وارد فرانسه شدند
  • پشت‌پرده تغییرات گسترده در ارتش چین
  • آغاز خروج نیروهای حافظ صلح از قره باغ
  • حضور نیروی نظامی در دانشگاه و سرکوب دانشجویان پذیرفتنی نیست | رفتار آمریکا با دانشجویان معترض شرم‌آور است